21.03.2009

TIL møter Rosenborg om to dager. Til snøballkamp!

Våren sørpå rekker nok ikke å sette særlige spor etter seg på to dager her i Tromsø – for i dag var det lite vår i lufta. Derimot var den fylt av snøkrystaller som lavet ned i store mengder. Det som så ut til å bli en ganske snøfattig vinter for en uke siden, tegner nå til å bli en nokså snørik affære for oss som må fjerne den for egen maskin.

IMG_1172 Nå er det heldigvis ikke så mye snø som bildet antyder siden det er på grensen til naboen forhøyet med en liten mur. Så dette er er langt fra snøvinteren 1997 der snørekorden ble satt den 29. april med 240 cm. Det er likevel mer skiføre enn fotballføre akkurat nå. Jeg bor bare noen hundre meter sør for Alfheim stadion, så det er ikke mye bedre der – unntatt på matta.

Mandag kl 19.00 skal altså TIL banke Rosenborg og hente ut 3 viktige poeng. Spørsmålet er om det blir med eller uten truger. Mine tanker går nå først og fremst til banemannskapet på Alfheim som skal ha ei grønn (av en eller annen definisjon av ordet grønn) fotballmatte klar til mandag kveld. De eneste som kan smile bredt nå, er Troms Kraft som nok henter inn hoen hundre tusen i strøm for å varme opp matta og holde lys i flomanlegget.

I skrivende stund viser timevarselet mer snø frem til kampstart. Jeg blir naturligvis å finne på tribunen; i tykke "vårklær". Heia TIL! :-)

Værmelding Tromsø

1 kommentar:

Lars-Thore sa...

Tromsø trenger en fullsize innendørs fotballbane med god tribunekapasitet og med ny og spennende arkitektur som tillater kjappe ombygginger alt etter behov. NM i manuell innendørs plenklipping, i januar? KM i drøvtygging dagen etter? Hvorfor ikke. Men utendørs fotball i Tromsø i mars? Hallo!

Tallene 1997 og 240 vekker fortrengte minner. Det verste er at andre tall dukker opp, f.eks. 148cm 14.05.97!!!! Kor e skian? Å kor e flagge?

Tromsø trenger forøvrig også en stor ishall. Tromsø trenger et større alpintanlegg. Tromsø har vinter til i begynnelsen av juni. Tromsø bør satse langt mer på vinterturisme (og da tenker jeg ikke på fotball!).

Men Tromsø trenger ikke en bobbane. Derfor røyk OL! ;-)

Ja forresten, mitt tips: TIL 2 - RBK 1.